Financieel Administratief Medewerker


Als Financieel administratief medewerker verricht je werkzaamheden zoals het verwerken en boeken van inkoopfacturen, het boeken van bankafschriften, verwerken van verkooporders en het maken van doorbelastingen.

Onze Finance & Control afdeling bestaat uit acht personen. We zijn een heel gezellig team, waar we naast hard werken, lachen en plezier maken heel belangrijk vinden. Kortom, de perfecte balans!

Het gaat om een vacature voor 20-40 uur. De collega die ons team komt versterken is natuurlijk accuraat en kan goed zelfstandig werken. Je kunt omgaan met verantwoordelijkheid en bent in staat om beslissingen te nemen.

  • Je hebt HAVO/MBO werk- en denkniveau, richting financieel/administratief;
  • Je hebt een proactieve werkhouding en een sterk cijfermatig inzicht;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;
  • Kennis van MS Office;

Onze arbeidsvoorwaarden
Je komt te werken in een informele bedrijfscultuur met korte communicatielijnen. We groeien hard, zijn dynamisch en bieden uitstekende mogelijkheden om jouw talenten te ontplooien, o.a. met onze eigen OFG Academy. Daarnaast bieden we:
- Mooi salaris en goede pensioenregeling.
- Sporten in onze eigen sportschool en/of padellen met collega’s.
- Laptop en telefoon van de zaak.
- Op loopafstand van Station Barendrecht.

Interesse? Mail je CV en motivatie naar HRM@olympicfoodgroup.com, voor meer informatie kun je contact opnemen met Corinne Janssen via 06-13157373 (Finance Manager).

apply immediately